Shape wave Generated with Avocode. Group 3LineLineLineLineLineLine Generated with Avocode. Group 9Line 3Line 3Line 3Line 3
Agenda
01 februari

Cursusaanbod & scholings-programma's

Wij verzorgen met enige regelmaat cursussen en scholingsprogramma's voor medewerkers van Zeeuwse musea. Het zijn vaak vrijwilligers die hiermee hun deskundigheid bevorderen. We adviseren, informeren en ondersteunen deze medewerkers bij het creëren van een optimale organisatie. Dit is een organisatie met gemotiveerde medewerkers die plezier en voldoening uit hun werk halen en zich graag willen inzetten. Diverse onderwerpen kunnen zoal aan de orde komen: vrijwilligersmanagement, collectiebeheer en -behoud, publieksbegeleiding, museumwinkels en museumvoorwerpen in de zorg.

Kan ik je verder helpen?

Ik ben Janneke de Wit, adviseur musea bij Erfgoed Zeeland. Mocht je vragen hebben, dan beantwoord ik deze graag voor je. Voor digitaal museumadvies kun je ook terecht op museumconsulenten.nl.

Janneke de Wit, adviseur musea Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)118 670 886