Shape wave Generated with Avocode. Group 3LineLineLineLineLineLine Generated with Avocode. Group 9Line 3Line 3Line 3Line 3
Agenda
22 mei

Erfgoed en de Omgevingswet

Op woensdag 22 mei 2019 organiseert Erfgoed Zeeland samen met de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed een tweede bijeenkomst over erfgoed en de Omgevingswet. Vorig jaar april werd de eerste bijeenkomst gehouden.

Zet 22 mei 2019 alvast in je agenda!

In deze inhoudelijke follow up zal meer aandacht worden gegeven aan de omgeving van het monument en aan publieksparticipatie. Reserveer deze datum alvast in uw agenda. Meer informatie en uitnodiging volgen in januari 2019 via de website en nieuwsbrief.

Meld je aan!

Gegevens aanvrager

Kan ik je verder helpen?

Ik ben Jan van de Voorde, sectorhoofd Erfgoed en Ruimte bij Erfgoed Zeeland. Mocht je vragen hebben, dan beantwoord ik deze graag voor je. Jan van de Voorde, sectorhoofd Erfgoed en Ruimte a.i. Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)118 670 881