Shape wave Generated with Avocode. Group 3LineLineLineLineLineLine Generated with Avocode. Group 9Line 3Line 3Line 3Line 3
Agenda
01 januari t/m 31 december 2020

Training erfgoededucatie

Erfgoed Zeeland organiseert regelmatig samen met Cultuurkwadraat cursussen op het gebied van erfgoededucatie. Soms zijn deze cursussen gericht op mensen die zich bij musea bezig houden met educatie, soms geven we cursussen waarin leerkrachten en erfgoedmedewerkers elkaar ontmoeten.

Programma

In deze cursussen leer je erfgoededucatie van goede kwaliteit te herkennen en maak je een begin met het geven van een vaste plaats aan erfgoededucatie binnen jouw erfgoedinstelling. Je maakt ook kennis met de leerdoelen van erfgoededucatie en je kunt de culturele competenties inzetten met/voor erfgoed. De verschillende onderdelen uit de cursus kun je direct toepassen op je eigen praktijk.

Voor wie, waar en wanneer

Training voor educatiemedewerkers/-vrijwilligers.

De data voor deze cursussen staan nog niet vast voor 2020. Zodra er een cursus wordt ingepland ontvangen de musea hierover bericht.

Docent: volgt
Datum: 2020
Tijd: volgt
Locatie: volgt
Prijs: volgt
Aantal deelnemers: volgt

Het cursusaanbod voor musea wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de Vereniging Zeeuwse Musea.

Misschien ook interessant voor jou

Kan ik je verder helpen?

Ik ben Daniëlle Otten, adviseur presentatie en participatie. Erfgoed is niet saai of ‘iets van vroeger’. Het heeft juist alles in zich om te zorgen voor een waardevolle en unieke beleving. Daaraan draag ik graag mijn steentje bij.

Danielle Otten, adviseur presentatie en participatie Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)118 670 604 / +31 (0)6 25 72 67 35