Shape wave Generated with Avocode. Group 3LineLineLineLineLineLine Generated with Avocode. Group 9Line 3Line 3Line 3Line 3
Agenda
21 maart

Zeeuwse AmateurArcheologen Dag

De Zeeuwse AmateurArcheologen Dag is als contactdag voor amateurarcheologen in Zeeland en daarbuiten een begrip. Inzet en enthousiasme van Zeeuwse en West-Brabantse vrijwilligers in de archeologie hebben tot belangrijke archeologische ontdekkingen en resultaten geleid. Zij vormen de ogen en oren voor professionele archeologen en beleidsmedewerkers in Zeeland. Regelmatig nemen vrijwilligers ook deel aan archeologische onderzoek in de provincie.

Save the date!

In maart organiseert Erfgoed Zeeland in samenwerking met de AWN Vereniging van Vrijwilligers in de Archeologie, afdeling Zeeland, de jaarlijkse Zeeuwse AmateurArcheologen Dag (ZAAD). In 2020 vindt deze plaats op zaterdag 21 maart. Deelname vindt - vanwege de beperkte ruimte - plaats op uitnodiging.

Voor wie

Zeeuwse en West-Brabantse amateurarcheologen

Waar en wanneer

Locatie: Erfgoed Zeeland, Looierssingel 2, Middelburg
Datum: zaterdag 21 maart 2020
Programma: volgt
Aantal deelnemers: maximaal 75

Misschien ook interessant voor jou

Kunnen we je verder helpen?

Het team archeologie van Erfgoed Zeeland bestaat uit deskundige en gekwalificeerde archeologen. Wij koppelen ervaring aan nieuwe inzichten en brengen specifieke kennis in. Afhankelijk van de vraag zal een van ons je verder helpen.

Robert van Dierendonck, adviseur archeologie Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)118 670 877