Shape LineLineLineLineLine Generated with Avocode. Line 3Line 3Line 3
Terug Agenda
22 juni t/m 02 november 2020

Cursusaanbod 2020 voor musea

Wij verzorgen regelmatig cursussen en scholingsprogramma's voor medewerkers van Zeeuwse musea. Het zijn vaak vrijwilligers die hiermee hun deskundigheid bevorderen. We adviseren, informeren en ondersteunen deze medewerkers bij het creëren van een optimale organisatie. Dit is een organisatie met gemotiveerde medewerkers die plezier en voldoening uit hun werk halen en zich graag willen inzetten.

Cursusaanbod

In het cursusaanbod van 2020 stonden de volgende onderwerpen op het programma: museaal en klantgericht denken en handelen, tentoonstellingsteksten schrijven en vormgeven, social media basis en verdieping, erfgoededucatie, collectieregistratie, pr-teksten schrijven, Adlib, fotograferen van objecten en collectiewaardering. 

Het aanbod is samengesteld door Erfgoed Zeeland in samenspraak met de Vereniging Zeeuwse Musea (VZM). De cursussen worden mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de Provincie Zeeland aan de VZM.

In onze brochure vind je verdere informatie over het cursusaanbod van 2020. Door de coronacrisis zijn een aantal cursussen afgelast of verzet naar een later moment in het jaar.

Kan ik je verder helpen?

Ik ben Janneke de Wit, adviseur musea bij Erfgoed Zeeland. Mocht je vragen hebben, dan beantwoord ik deze graag voor je. Voor digitaal museumadvies kun je ook terecht op museumconsulenten.nl.

Janneke de Wit, adviseur musea Mail Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)118 670 886 / +31 (0)6 25 72 67 37
Fijn dat je er bent!
Wij maken op onze website gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor analyse van deze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Bij het afspelen van video's en voor social linkbuilding naar deze website worden ook tracking cookies geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.
Wij maken op onze website gebruik van cookies. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.