Shape LineLineLineLineLine Generated with Avocode. Line 3Line 3Line 3
Terug Agenda
22 november

Tentoonstellingsteksten schrijven

Door deze training krijg je een beter inzicht in wat tekst tot een goede tekst maakt. Deze trainingsmiddag biedt volop stof tot schrijven en vormgeven van tentoonstellingsteksten.

Programma

Mooiere tentoonstellingsteksten? De training schrijven van tentoonstellingsteksten biedt je volop stof tot schrijven, plus een boeiende uitwisseling van inzichten.

De training wordt gegeven door Marjolijn Bergmann. Zij is sinds negen jaar zelfstandig tekstschrijver en was daarvoor werkzaam in diverse communicatiefuncties. Ze is en was in verschillende rollen actief bij De Oostkerk, het Zeeuws Museum, Mariniersmuseum Rotterdam en Kunstmuseum Den Haag.

Voor wie, waar en wanneer

Training voor medewerkers/vrijwilligers tentoonstellingen

Doelgroep: Deze training is voor iedereen die op welke wijze ook betrokken is bij het schrijven en vormgeven van teksten voor tentoonstellingen en musea.
Doel:
Een beter inzicht krijgen in wat tekst tot een goede tekst maakt. Of je nu zelf schrijft, teksten redigeert of het schrijfproces uitbesteedt: na deze training kijk je er beslist met andere ogen naar.

Docent: Marjolijn Bergmann
Datum: 22 november 2021
Tijd: 13.30 - 16.30 uur
Locatie: in overleg
Prijs: leden VZM en Netwerk Erfgoedorganisaties € 25,00 (excl. BTW) p.p. | voor niet leden € 50,00 (excl. BTW) p.p.
Aantal deelnemers: minimaal 8, maximaal 12

Het cursusaanbod voor musea wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de Provincie Zeeland aan de Vereniging Zeeuwse Musea.

Meld je aan Aanmelden mogelijk vanaf half mei

Delen

Kan ik je verder helpen?

Ik ben Janneke de Wit, adviseur musea bij Erfgoed Zeeland. Mocht je vragen hebben, dan beantwoord ik deze graag voor je. Voor digitaal museumadvies kun je ook terecht op museumconsulenten.nl.

Janneke de Wit, adviseur musea Mail Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)118 670 886 / +31 (0)6 25 72 67 37

Misschien ook interessant voor jou