Shape LineLineLineLineLine Generated with Avocode. Line 3Line 3Line 3
Terug Agenda
15 juli t/m 16 juli 2022

PopMonument krijgt vervolg in Zeeland in Middelburg en Veere

Na een succesvolle eerste editie van PopMonument in Veere landt het festival opnieuw in de Zeeuwse provincie met ditmaal Middelburg én Veere in de schijnwerpers. Op 15 juli (Veere) en 16 juli (Middelburg) neemt het festival de bezoeker mee op een muzikale reis in en langs monumentale gebouwen, met bijzondere acts, hedendaagse muziek, verhalen en ontmoetingen op historische (onverwachte) locaties. PopMonument Veere/Middelburg wordt georganiseerd in samenwerking met poppodium De Spot en Erfgoed Zeeland.

Eerste namen bekend

De eerste namen zijn al bekend. Op vrijdag 15 juli treden Moss en Aafke Romeijn op in Veere. Op zaterdag 16 juli komen MEROL, The Kik en CUT_ naar Middelburg. Meer namen volgen de komende tijd, evenals meer informatie over de monumentale locaties.

Kaartverkoop

De kaartverkoop gaat via www.popmonument.nl. Voor een dagticket Veere betaal je 26,50 euro en voor Middelburg 32,50 euro. Er zijn ook een beperkt aantal combitickets beschikbaar voor 55,00 euro.

PopMonument 2022

Dit festival wordt mede mogelijk gemaakt door: poppodium De Spot, Erfgoed Zeeland, Samen in Zee provincie Zeeland, Zeeuws stimuleringsfonds Cultuur, gemeente Middelburg, gemeente Veere, Toeristisch Impuls Veere, BNG Cultuurfonds, Prins Bernard Cultuurfonds, Grote Kerk Veere, SOUNDZ, Lyfter, Hotel Zeezicht en alle deelnemende locaties, artiesten en organisaties.

Kan ik je verder helpen?

Ik ben Daniƫlle Otten, adviseur presentatie en participatie. Mocht je vragen hebben, dan beantwoord ik deze graag voor je.

Danielle Otten, adviseur presentatie en participatie Mail Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)118 670 604 / +31 (0)6 25 72 67 35
Fijn dat je er bent!
Wij maken op onze website gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor analyse van deze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Bij het afspelen van video's en voor social linkbuilding naar deze website worden ook tracking cookies geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.
Wij maken op onze website gebruik van cookies. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.