Shape LineLineLineLineLine Generated with Avocode. Line 3Line 3Line 3
Terug Agenda
07 december

Planoverleg vergunningen 2022/2023

Voor beleidsmedewerkers van de dertien Zeeuwse gemeenten is er ten behoeve van vergunningsaanvragen gelegenheid om maandelijks ruimtelijke plannen en bouwplannen te bespreken met adviseurs van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, de gemeentelijke monumentencommissie en de Provincie Zeeland (buitengebied). De overleggen vinden plaats op woensdagen.

Locatie, data en aanvraag

De overleggen vinden in principe plaats bij Erfgoed Zeeland in Middelburg, maar afhankelijk van het onderwerp (en mogelijke andere agendapunten) kunnen de plannen ook op een locatie worden besproken. Indien nodig of wenselijk worden de overleggen (ook) digitaal gehouden.

De te agenderen onderwerpen en aanlevering van mogelijke stukken dienen minimaal twee weken van tevoren aangeleverd te worden bij David Koren, adviseur cultuurhistorie en monumenten. De overleggen worden vanaf 9.30 uur ingepland.  

Planoverleggen in 2022

19 januari (digitaal overleg)
16 februari (vervallen)
23 maart
20 april
25 mei
22 juni
14 september
12 oktober
9 november (vervallen)
7 december

Meld je aan Aanvraag bespreking bouwplan

Planoverleg in 2023

11 januari
15 februari
15 maart
12 april
10 mei
7 juni
5 juli
6 september
11 oktober
15 november
13 december

Delen

Kan ik je verder helpen?

Ik ben David Koren, adviseur cultuurhistorie en monumenten bij Erfgoed Zeeland. Mocht je vragen hebben, dan beantwoord ik deze graag voor je.

David Koren, adviseur cultuurhistorie en monumenten Mail Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)118 670 876 / +31 (0)6 25 72 67 34

Misschien ook interessant voor jou

Fijn dat je er bent!
Wij maken op onze website gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor analyse van deze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Bij het afspelen van video's en voor social linkbuilding naar deze website worden ook tracking cookies geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.
Wij maken op onze website gebruik van cookies. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.