Shape LineLineLineLineLine Generated with Avocode. Line 3Line 3Line 3
Terug Informatie, advies en ondersteuning

Virtuele koffie met de digitaal erfgoed coach

Nu we thuis werken en elkaar niet kunnen ontmoeten, ontwikkelen we in razend tempo onze skills op het gebied van digitaal communiceren. Nooit gedacht dat we samen zoveel kunnen bereiken zonder elkaar ook fysiek te ontmoeten. Het blijkt nog maar eens hoe oneindig de digitale mogelijkheden zijn. Dat geldt ook zeker voor de culturele en de erfgoedsector.

Collectiebeherende instellingen

Velen hebben de afgelopen periode dan ook hun creativiteit de vrije loop gelaten om hun publiek ook online nog steeds te laten genieten van al het moois dat ons erfgoed te bieden heeft. De digitaal erfgoed coach is er juist om allerlei collectiebeherende instellingen te ondersteunen in dit proces.

Vandaar dat er nu elke vrijdag een digitaal inloopspreekuur wordt georganiseerd waar je terecht kunt met al jouw vragen omtrent digitalisering, het online presenteren van collecties en subsidiemogelijkheden op dit gebied. 

Vrijdagochtend op de koffie

Je kunt jouw coach in Zeeland – Sies Vonk – vanaf nu behalve via de normale kanalen ook elke vrijdagochtend tussen 10.00 en 11.00 uur benaderen via https://meet.jit.si/digitaalerfgoedcoach. Dit is heel eenvoudig. Je hoeft je niet te registreren, je hoeft niets te downloaden. Plak enkel bovenstaand adres in de adresbalk van je internetbrowser en voilà: je wandelt het spreekuur binnen! Het enige waar je zelf voor moet zorgen is het kopje koffie … Hopelijk tot binnenkort!

Kan ik je verder helpen?

Ik ben Sies Vonk, digitaal erfgoed coach bij Erfgoed Zeeland. Erfgoedinstellingen kunnen bij mij terecht met vragen over collectieregistratie, subsidies, auteursrechten, duurzame opslag van gegevens, AVG en nog veel meer.

Sies Vonk, digitaal erfgoed coach Mail Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)6 52 78 94 03

Misschien ook interessant voor jou