Shape wave Generated with Avocode. Group 3LineLineLineLineLineLine Generated with Avocode. Group 9Line 3Line 3Line 3Line 3
Nieuws
17 mei

Aanbod mobiele fotostudio voor musea

Worstel jij ook met het fotograferen van objecten in je museum? Erfgoed Zeeland heeft verschillende mobiele fotostudio’s beschikbaar voor objectfotografie in musea.

Gratis te gebruiken

De mobiele fotostudio's zijn gratis te leen voor objectfotografie in Zeeuwse musea. De studio bestaat uit: een flitsset (twee softboxen), witte achtergrondrol met ophangsysteem en een camerastatief. Er is desgewenst ook een opnametent (tegen reflecties) te leen. Meer informatie over de mobiele fotostudio’s bij onderstaande adviseur.

Cursus objectfotografie

Wil je meer weten over het fotograferen van objecten? In het najaar organiseren we een cursus over dit onderwerp. De datum is nog niet bekend. Als je interesse hebt om deel te nemen geef het aan bij onderstaande adviseur.

Misschien ook interessant voor jou

Kan ik je verder helpen?

Ik ben Janneke de Wit, adviseur musea bij Erfgoed Zeeland. Mocht je vragen hebben, dan beantwoord ik deze graag voor je. Voor digitaal museumadvies kun je ook terecht op museumconsulenten.nl.

Janneke de Wit, adviseur musea Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)118 670 886 / +31 (0)6 25 72 67 37