Shape wave Generated with Avocode. Group 3LineLineLineLineLineLine Generated with Avocode. Group 9Line 3Line 3Line 3Line 3
Nieuws
11 juli

Nieuwsbrief Erfgoed en Ruimte - juli

De derde nieuwsbrief Erfgoed en Ruimte van dit jaar staat online. Een nieuwsbrief met onder andere subsidiemogelijkheden voor grote rijksmonumenten, de Actualiteiten en Ontwikkelingendag in oktober met een Zeeuws thema: erfgoed en toerisme. Zomerse maritieme evenementen in de provincie, Open Monumentendag en ken jij hét Zeeuws monumententalent?

Alle nieuwsbrieven bij elkaar

Via deze link of door te klikken op onderstaande tegel is het totaaloverzicht van onze nieuwsbrieven in te zien. Ben je nog geen (gratis) abonnee van onze nieuwsbrieven, dan kan je je op dezelfde pagina aanmelden.

Misschien ook interessant voor jou