Shape wave Generated with Avocode. Group 3LineLineLineLineLineLine Generated with Avocode. Group 9Line 3Line 3Line 3Line 3
Nieuws
13 november

Leden raad van toezicht

Vanwege tussentijds vertrek en het aflopen van de benoemingstermijnen zoeken we twee nieuwe enthousiaste leden voor de raad van toezicht. Heb je juridische (arbeidsrechtelijke) kennis of heb je een achtergrond in communicatie, marketing of ICT op strategisch niveau? Voel je je betrokken bij erfgoed en beschik je over een ‘open mind’ en een interessant netwerk? Dan is een toezichthoudende functie bij Erfgoed Zeeland misschien iets voor jou!

Informatie en sollicitatie

Heb jij zin in een toezichthoudende rol bij een dynamische Zeeuwse organisatie? Maak dan je belangstelling (met curriculum vitae) kenbaar vóór maandag 16 december 2019 via vacature@erfgoedzeeland.nl.

Voor algemene informatie over Erfgoed Zeeland en de profielschets van de raad van toezicht verwijzen wij je graag naar onderstaand informatiepakket. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen. Ad Schenk, voorzitter van de raad van toezicht, zal je vragen graag beantwoorden: 06-24 72 28 06.

Kan ik je verder helpen?

Ik ben Marijke Gunter, P&O-medewerker en directieassistent. Mocht je vragen hebben dan beantwoord ik deze graag voor je.

Marijke Gunter , P&O-medewerker / directieassistent Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)118 670 873 / +31 (0)6 25 72 67 32