Shape LineLineLineLineLine Generated with Avocode. Line 3Line 3Line 3
Terug Nieuws
14 januari

Vacature Communicatiemedewerker

Wij zoeken een enthousiaste communicatiemedewerker voor 16 uur in de week. Heb je een vlotte pen, word jij blij van het maken van een eigentijds magazine en weet je wat er speelt op het gebied van online en offline communicatie? Ben je ontwikkelgericht, initiatiefrijk en stroop je liever de mouwen op dan dat je afwacht? Dan hebben wij een boeiende afwisselende functie voor jou!

Je kunt niet meer op deze vacature reageren. De reactietermijn is gesloten.

Informatie en sollicitatie

Zin in een boeiende afwisselende functie met mogelijkheden voor ontwikkeling en ontplooiing? Mail dan je sollicitatie voorzien van CV uiterlijk vóór maandag 3 februari 2020 naar vacature@erfgoedzeeland.nl. Voor verdere informatie verwijzen wij je graag naar onderstaand informatiepakket. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen. Directeur Wim Scholten zal je vragen graag beantwoorden.

Kan ik je verder helpen?

Ik ben Monique van Doorn, directeur van Erfgoed Zeeland. Samen met de collega's wil ik zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met het mooie erfgoed van onze provincie.

Monique van Doorn, directeur Mail Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)118 670 887 / +31 (0)6 25 72 67 47

Misschien ook interessant voor jou

Fijn dat je er bent!
Wij maken op onze website gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor analyse van deze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Bij het afspelen van video's en voor social linkbuilding naar deze website worden ook tracking cookies geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.
Wij maken op onze website gebruik van cookies. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.