Shape wave Generated with Avocode. Group 3LineLineLineLineLineLine Generated with Avocode. Group 9Line 3Line 3Line 3Line 3
Nieuws
25 maart

Zeeuwse musea online

Ook in de Zeeuwse musea kun je online steeds beter een kijkje nemen. Zo kun je sinds kort, vanuit je huiskamer, rondlopen in het Zeeuws maritiem muZEEum. Maar dit is niet het enige museum in Zeeland waar je virtueel kunt rondstruinen.

Hier vind je de Zeeuwse musea

Kijk eens op de verschillende websites en social media kanalen van al die musea. Verwonder je over de online presentaties, de collecties en de mooie verhalen die daarbij horen. Bij de een is het wat uitgebreider als bij de ander. Het ene museum is nu eenmaal ook groter dan het andere. Chapeau voor de verschillende Zeeuwse musea die sinds een week vanwege de sluiting door het Coronavirus, als de wiedeweerga, nieuwe initiatieven ontplooien, om online de band met het publiek te behouden. En wie weet, misschien wordt er op deze manier ook wel een nieuw publiek gevonden.

Uitgelicht Zeeuws maritiem muZEEum (zet het geluid van je apparaat aan)

Kan ik je verder helpen?

Ik ben Janneke de Wit, adviseur musea bij Erfgoed Zeeland. Mocht je vragen hebben, dan beantwoord ik deze graag voor je. Voor digitaal museumadvies kun je ook terecht op museumconsulenten.nl.

Janneke de Wit, adviseur musea Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)118 670 886 / +31 (0)6 25 72 67 37