Shape wave Generated with Avocode. Group 3LineLineLineLineLineLine Generated with Avocode. Group 9Line 3Line 3Line 3Line 3
Nieuws
20 november

Coronadossier Erfgoed Zeeland

De coronacrisis is nog niet voorbij. Met de effecten ervan zullen we ook in de erfgoedsector nog lange tijd te maken hebben. Het blijven onzekere tijden, maar er ontstaat langzamerhand weer wat perspectief. Instellingen als musea mogen onder bepaalde voorwaarden hun deuren weer openen. In ons coronadossier houden we de informatie en de ontwikkelingen up-to-date.

Bereikbaarheid Erfgoed Zeeland

Wij zijn bereikbaar via telefoon en e-mail. Het kantoor is op iedere werkdag open. Je kunt er terecht op maandag t/m donderdag van 08.30 tot 16.30 uur en op vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur. Onze medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis. Op de website vind je de contactgegevens van de medewerkers

Inspecties Monumentenwacht

De inspecties van de Monumentenwacht worden uitgevoerd met inachtneming van de geldende veiligheidsmaatregelen. Hiervoor is een speciale instructie opgesteld. Heb je als abonnee van de Monumentenwacht vragen over de inspectie, neem dan contact op met teamleider Wim Jakobsen via mail w.jakobsen@erfgoedzeeland.nl of telefonisch +31 (0)6 22 03 28 14.

Vondstmeldingen

Voor vondstmeldingen kun je terecht op de speciale pagina op onze website. Meldingen worden volgens protocol afgehandeld. Heeft een melding van een archeologische vondst of vindplaats urgentie, neem dan contact op met adviseur archeologie Hans Jongepier via mail j.jongepier@erfgoedzeeland.nl of telefonisch via +31 (0)6 22 03 28 15.

Deponeringen

Deponeringen door archeologische bedrijven zijn mogelijk, neem daarvoor contact op met depotbeheerder Joost van den Berg via mail jjh.vanden.berg@erfgoedzeeland.nl of telefonisch via +31 (0)6 23 39 19 72.

Meer informatie

We hebben naar aanleiding van de coronacrisis speciale pagina’s op onze website ingericht, zie hieronder. Tijdens de eerste maanden van de coronacrisis (april t/m juni) hebben we ondersteunende nieuwsbrieven verzonden, deze staan ook online. Je vindt er informatie en tips. Daarmee hopen we voor het erfgoedveld in Zeeland een coördinerende, ondersteunende en vooral ook praktische functie te vervullen. Samen komen we deze crisis weer te boven! 

Voor algemene informatie over coronamaatregelen verwijzen we je naar de websites van de Rijksoverheid, het RIVM en de Veiligheidsregio Zeeland.

Delen

Kan ik je verder helpen?

Ik ben Wim Scholten, directeur van Erfgoed Zeeland. Ik geloof dat erfgoed een bijzondere waarde geeft aan het wonen, werken en recreëren in Zeeland. Beschermen, benutten en beleven van erfgoed: dat is wat mij motiveert en inspireert.

Wim Scholten, directeur Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)118 670 887 / +31 (0)6 53 61 09 69