Shape Group 3LineLineLineLineLineLine Generated with Avocode. Group 9Line 3Line 3Line 3Line 3
Terug Nieuws
08 januari

Adviseur cultuurhistorie en monumenten

Wij zoeken per direct voor de sector Erfgoed en Ruimte een adviseur cultuurhistorie en monumenten voor 36 uur in de week. Ligt je hart bij het gebouwde erfgoed? Ben je net afgestudeerd, ondernemend en bekend met de Erfgoedwet en het omgevingsrecht? Dan hebben wij de plek waar je je carrière als erfgoedprofessional een stevige start kunt geven.

Informatie en sollicitatie

Zin om je carrière als erfgoedprofessional een flinke start te geven? Mail dan je sollicitatie voorzien van CV uiterlijk vóór woensdag 27 januari naar vacature@erfgoedzeeland.nl

Voor verdere informatie en de volledige vacaturetekst verwijzen wij je graag naar onderstaand informatiepakket. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen. Sectorhoofd Erfgoed en Ruimte Martijn van Poecke zal je vragen graag beantwoorden: +31 (0)6 25 72 65 41.

Delen

Kan ik je verder helpen?

Ik ben Martijn van Poecke, sectorhoofd Erfgoed en Ruimte bij Erfgoed Zeeland. Mocht je vragen hebben, dan beantwoord ik deze graag voor je.

Martijn van Poecke, sectorhoofd Erfgoed en Ruimte Mail Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)118 670 881 / +31 (0)6 25 72 65 41

Misschien ook interessant voor jou