Shape LineLineLineLineLine Generated with Avocode. Line 3Line 3Line 3
Terug Nieuws
15 juni

Erfgoedvrijwilliger zoekt vacatures

Het nieuwe landelijke platform Erfgoedvrijwilliger.nl is dé plek voor vrijwilligersklussen in de erfgoedsector. Kan jouw erfgoedinstelling wel een paar extra handen gebruiken? Plaats je vacature op de website en verbind oud én jong aan je instelling.

Cruciaal

Juist in deze tijd zijn vrijwilligers cruciaal om monumenten, molens en musea te ondersteunen. Het platform Erfgoedvrijwilliger.nl is dé plek voor vrijwilligersklussen in de erfgoedsector. Erfgoed Zeeland is sinds kort betrokken bij dit initiatief. Door samen te werken met meerdere provincies zijn we ervan overtuigd te kunnen helpen bij het behouden van ons erfgoed!

Vacature? Plaats hem!

Zoek jij voor jouw erfgoedinstelling of -initiatief ook enthousiaste vrijwillige ondersteuning? Plaats je vacature(s) gratis op Erfgoedvrijwilliger.nl/vacature-plaatsen en met een beetje geluk klopt er binnenkort een erfgoedvrijwilliger aan!

Geef vroeger een toekomst

Erfgoedvrijwilliger.nl is een samenwerking tussen Erfgoed Gelderland, Erfgoed Brabant en Erfgoedhuis Zuid-Holland. Met de website dragen de erfgoedhuizen bij aan een toekomstbestendige erfgoedsector. Vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar. Musea, archieven, molens, monumenten, kastelen en historische verenigingen draaien veelal op de kracht van vrijwilligers. Erfgoedvrijwilliger.nl helpt deze organisaties door potentiële vrijwilligers te bereiken, te inspireren en met hen in contact te brengen.

Delen

Kan ik je verder helpen?

Ik ben Daniëlle Otten, adviseur presentatie en participatie. Mocht je vragen hebben, dan beantwoord ik deze graag voor je.

Danielle Otten, adviseur presentatie en participatie Mail Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)118 670 604 / +31 (0)6 25 72 67 35
Fijn dat je er bent!
Wij maken op onze website gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor analyse van deze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Bij het afspelen van video's en voor social linkbuilding naar deze website worden ook tracking cookies geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.
Wij maken op onze website gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor analyse van deze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Bij het afspelen van video's en voor social linkbuilding naar deze website worden ook tracking cookies geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.