Shape LineLineLineLineLine Generated with Avocode. Line 3Line 3Line 3
Terug Nieuws
04 november

Coronadossier Erfgoed Zeeland

Het einde van de coronacrisis is nog niet in zicht. Het kabinet heeft de landelijke maatregelen helaas weer moeten aanscherpen. In ons coronadossier houden we de informatie en de ontwikkelingen up-to-date rondom onze werkzaamheden en openstelling van ons gebouw.

Bereikbaarheid Erfgoed Zeeland

Ons gebouw is toegankelijk en er is telefoon- en baliebezetting. Medewerkers werken deels vanuit kantoor en deels vanuit huis. Op de website vind je de contactgegevens van onze medewerkers. Je kunt ook een mail sturen naar info@erfgoedzeeland.nl. Mails beantwoorden we zo snel mogelijk.

De kantoorruimtes in Het Schuitvlot zijn beschikbaar voor vergaderingen van beperkte omvang.

Inspecties Monumentenwacht

De inspecties van de Monumentenwacht worden uitgevoerd met anderhalve meter afstand als norm. Hiervoor is een speciale instructie opgesteld. Heb je als abonnee van de Monumentenwacht vragen over de inspectie, neem dan contact op met teamleider Wim Jakobsen via mail w.jakobsen@erfgoedzeeland.nl of telefonisch +31 (0)6 22 03 28 14.

Vondstmeldingen

Voor vondstmeldingen kun je terecht op de speciale pagina op onze website. Meldingen worden volgens protocol afgehandeld. Heeft een melding van een archeologische vondst of vindplaats urgentie, neem dan contact op met adviseur archeologie Hans Jongepier via mail j.jongepier@erfgoedzeeland.nl of telefonisch via +31 (0)6 22 03 28 15.

Deponeringen

Deponeringen door archeologische bedrijven zijn gewoon mogelijk. Bedrijven kunnen hiervoor contact opnemen met depotbeheerder Joost van den Berg via mail jjh.vanden.berg@erfgoedzeeland.nl of telefonisch via +31 (0)6 23 39 19 72.

Meer informatie

We hebben naar aanleiding van de coronacrisis speciale pagina’s op onze website ingericht, zie hieronder. Je vindt er informatie en tips. Daarmee hopen we voor het erfgoedveld in Zeeland een coördinerende, ondersteunende en vooral ook praktische functie te vervullen. Samen komen we deze crisis weer te boven! 

Voor algemene informatie over coronamaatregelen verwijzen we je naar de websites van de Rijksoverheid, het RIVM en de Veiligheidsregio Zeeland.

Delen

Kan ik je verder helpen?

Ik ben Gitta Luiten, directeur a.i. Ik heb een hart voor erfgoed en ik vind het leuk om cultuurinstellingen als Erfgoed Zeeland een stap verder te helpen. 

Gitta Luiten, directeur a.i. Mail Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)118 670 887 / +31 (0)6 53 93 22 63
Fijn dat je er bent!
Wij maken op onze website gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor analyse van deze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Bij het afspelen van video's en voor social linkbuilding naar deze website worden ook tracking cookies geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.
Wij maken op onze website gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor analyse van deze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Bij het afspelen van video's en voor social linkbuilding naar deze website worden ook tracking cookies geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.