Shape LineLineLineLineLine Generated with Avocode. Line 3Line 3Line 3
Terug Nieuws
15 februari

Monique van Doorn nieuwe directeur-bestuurder

Per 1 maart aanstaande is Monique van Doorn de nieuwe directeur-bestuurder van Erfgoed Zeeland. Monique is onder andere directeur geweest bij Casemanagement Groep en Zeeuwse Zorgschakels en brengt zo een breed scala aan ervaring en maatschappelijke betrokkenheid mee in de erfgoedorganisatie van Zeeland.

Ad Schenk, voorzitter raad van toezicht, heeft er alle vertrouwen in dat Monique met haar expertise en affiniteit met erfgoed van grote waarde zal zijn voor Erfgoed Zeeland: “We zijn blij dat we met Monique een mensgerichte, inspirerende en verbindende directeur-bestuurder hebben gevonden, en zijn ervan overtuigd dat zij de juiste persoon is om leiding te geven aan het meerjarenprogramma en de transitie die daarvoor nodig is.”

Met meer dan zes jaar bestuurlijke ervaring in het maatschappelijke domein start Monique met veel enthousiasme aan deze nieuwe uitdaging. Ze verheugt zich er op om aan de slag te gaan binnen Erfgoed Zeeland, en haar expertise en ervaring in te zetten voor de organisatie. Monique over haar nieuwe functie: “Ik heb erg veel zin om, samen met de bevlogen en deskundige medewerkers, zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met het mooie erfgoed van de provincie Zeeland.”

Monique volgt interim directeur-bestuurder Gitta Luiten op, die per 1 augustus 2021 het stokje overnam van Wim Scholten.

Delen

Kan ik je verder helpen?

Mijn naam is Ad Schenk, voorzitter van de raad van toezicht van Erfgoed Zeeland, een taak die ik met grote betrokkenheid en plezier uitvoer. Als raad houden wij toezicht op planvorming, bestuur en organisatie. Voor mij zit erfgoed in het DNA van Zeeland, het geeft herkenning, houvast en identiteit. 

Ad Schenk, voorzitter raad van toezicht Mail Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)6 24 72 28 06
Fijn dat je er bent!
Wij maken op onze website gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor analyse van deze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Bij het afspelen van video's en voor social linkbuilding naar deze website worden ook tracking cookies geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.
Wij maken op onze website gebruik van cookies. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.