Shape LineLineLineLineLine Generated with Avocode. Line 3Line 3Line 3
Terug Nieuws
22 maart

Vacature (aankomend) Monumentenwachters

Heb jij passie voor monumenten, zoek je een unieke baan en heb je een achtergrond in de bouwsector? Voor het team Monumentenwacht zoeken wij twee (aankomend) monumentenwachters voor 28 tot 36 uur.

Informatie en sollicitatie

Zin in een unieke functie in een collegiaal team? Mail dan je motivatiebrief en je CV vóór maandag 11 april 2022 naar vacature@erfgoedzeeland.nl

Voor verdere informatie en de volledige vacaturetekst verwijzen wij je graag naar onderstaand informatiepakket. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen. Teamleider Monumentenwacht Wim Jakobsen Jakobsen (06 22 03 28 14) of adviseur Monumentenwacht Tjirke Roelofs-Blaas (06 51 93 03 46) willen je vragen graag beantwoorden.

Delen

We helpen je graag verder

Het team Monumentenwacht van Erfgoed Zeeland bestaat uit deskundige en goed opgeleide monumentenwachters en adviseurs. Wij koppelen ervaring aan nieuwe inzichten en brengen specifieke kennis in. Afhankelijk van de vraag zal een van ons je verder helpen.

Wim Jakobsen, teamleider Monumentenwacht Mail Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)118 670 610

Misschien ook interessant voor jou

Fijn dat je er bent!
Wij maken op onze website gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor analyse van deze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Bij het afspelen van video's en voor social linkbuilding naar deze website worden ook tracking cookies geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.
Wij maken op onze website gebruik van cookies. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.