Shape LineLineLineLineLine Generated with Avocode. Line 3Line 3Line 3
Terug Nieuws
11 mei

Gratis online cursussen

Verschillende partijen bieden gratis online trainingen aan om het erfgoedveld verder te professionaliseren. Met onderstaande trainingen maken professionals en vrijwilligers die werken met erfgoed op een laagdrempelige manier kennis met uiteenlopende thema’s: van behoud en beheer tot publiekspresentaties. In onderstaand overzicht verwijzen de titels naar de betreffende webpagina’s zodat je direct kunt starten. Veel succes!

Erfgoedhuis Zuid-Holland

Netwerk Digitaal Erfgoed

  • Leren preserveren
    Online basistraining over duurzame toegang tot digitale erfgoedcollecties (15-20 uur)
  • De kracht van Linked Data
    Cursusvideo over het vergroten van de bruikbaarheid van digitale erfgoedcollecties (6 minuten)

Delen

Kan ik je verder helpen?

Ik ben Janneke de Wit, adviseur musea bij Erfgoed Zeeland. Mocht je vragen hebben, dan beantwoord ik deze graag voor je. Voor digitaal museumadvies kun je ook terecht op museumconsulenten.nl.

Janneke de Wit, adviseur musea Mail Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)118 670 886 / +31 (0)6 25 72 67 37
Fijn dat je er bent!
Wij maken op onze website gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor analyse van deze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Bij het afspelen van video's en voor social linkbuilding naar deze website worden ook tracking cookies geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.
Wij maken op onze website gebruik van cookies. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.