Shape LineLineLineLineLine Generated with Avocode. Line 3Line 3Line 3
Terug Nieuws
20 oktober

Vacature digitaal erfgoed coach

Heb jij affiniteit met digitaliseren en weet je hoe je professionals en vrijwilligers coacht? Wij zijn op zoek naar een ondernemende en verbindende professional voor 28 tot 36 uur.

Informatie en sollicitatie

Zin in een uitdagende functie bij een informele organisatie? Mail dan je motivatiebrief en je CV vóór maandag 7 november 2022 naar vacature@erfgoedzeeland.nl

Voor verdere informatie en de volledige vacaturetekst verwijzen wij je graag naar onderstaand informatiepakket. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen. Adviseur erfgoed Janneke de Wit (06 25 72 67 37) wil je vragen graag beantwoorden.

Delen

Kan ik je verder helpen?

Ik ben Janneke de Wit, adviseur musea bij Erfgoed Zeeland. Mocht je vragen hebben, dan beantwoord ik deze graag voor je. Voor digitaal museumadvies kun je ook terecht op museumconsulenten.nl.

Janneke de Wit, adviseur musea Mail Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)118 670 886 / +31 (0)6 25 72 67 37

Misschien ook interessant voor jou

Fijn dat je er bent!
Wij maken op onze website gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor analyse van deze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Bij het afspelen van video's en voor social linkbuilding naar deze website worden ook tracking cookies geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.
Wij maken op onze website gebruik van cookies. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.