Shape LineLineLineLineLine Generated with Avocode. Line 3Line 3Line 3
Terug Nieuws
17 november

Vacature leden raad van toezicht

Wij zoeken drie enthousiaste leden voor de raad van toezicht waarvan tenminste één met ruime ervaring als toezichthouder en met voorzitterskwaliteiten voor de aandachtsvelden organisatietransitie (met voldoende organisatiesensitiviteit), financiële zaken en juridische zaken waaronder arbeidsrecht. Heb jij de gevraagde kennis en ervaring? Voel je je betrokken bij erfgoed en beschik je over een ‘open mind’ en een interessant netwerk? Dan is een toezichthoudende functie bij Erfgoed Zeeland zeker iets voor jou!

Informatie en sollicitatie

Heb jij zin in een toezichthoudende rol bij een dynamische Zeeuwse organisatie? Maak dan je belangstelling (met curriculum vitae) kenbaar uiterlijk zondag 4 december 2022 via rvt@erfgoedzeeland.nl.

Voor verdere informatie en de volledige vacaturetekst en profielschets verwijzen wij je graag naar onderstaand informatiepakket. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen. Ad Schenk, voorzitter van de raad van toezicht, zal je vragen graag beantwoorden: 06 24 72 28 06.

Kan ik je verder helpen?

Mijn naam is Ad Schenk, voorzitter van de raad van toezicht van Erfgoed Zeeland, een taak die ik met grote betrokkenheid en plezier uitvoer. Als raad houden wij toezicht op planvorming, bestuur en organisatie. Voor mij zit erfgoed in het DNA van Zeeland, het geeft herkenning, houvast en identiteit. 

Ad Schenk, voorzitter raad van toezicht Mail Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)6 24 72 28 06
Fijn dat je er bent!
Wij maken op onze website gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor analyse van deze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Bij het afspelen van video's en voor social linkbuilding naar deze website worden ook tracking cookies geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.
Wij maken op onze website gebruik van cookies. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.