Shape LineLineLineLineLine Generated with Avocode. Line 3Line 3Line 3
Terug Nieuws
20 december

Hbo-stagiair afdeling communicatie

Voor de afdeling communicatie zijn we op zoek naar een enthousiaste hbo-meewerkstagiair voor maximaal 32 uur per week! Heb jij organisatietalent, vind je het leuk om te schrijven en ben je graag bezig met social media? Solliciteer dan op deze vacature!

Wie zijn wij?

Erfgoed Zeeland is hét aanspreekpunt voor het erfgoed in Zeeland. In dialoog met de samenleving geven wij betekenis aan het erfgoed en zorgen ervoor dat het beschermd, benut en beleefd kan worden. Wij verbinden mensen en organisaties en zetten ons in voor een duurzame erfgoedzorg. Erfgoed Zeeland is een middelgrote organisatie (circa 35 medewerkers) en biedt een prettige werkomgeving in informele sfeer.

Wat ga jij doen?

Als stagiair communicatie bij Erfgoed Zeeland sluit je aan bij de afdeling communicatie. Deze afdeling bestaat uit twee medewerkers en voorziet medewerkers van informatie, advies en ondersteuning op het gebied van communicatie.

Je gaat aan de slag met verschillende werkzaamheden, waaronder:

  • Schrijven van content voor ons magazine Zeeuws Erfgoed.
  • Creëren van content voor social media.
  • Schrijven van teksten voor onze interne en externe nieuwsbrief.
  • Helpen met de organisatie van verschillende publieksactiviteiten.
  • Ondersteuning van verschillende projecten binnen de organisatie (social media, nieuwsberichten, webtekst, verzamelen fotomateriaal).

Er is ruimte voor het uitvoeren van een opdracht(en) voor school. De stagevergoeding bedraagt € 313,28 bruto per maand bij een stageweek van 32 uur. Bij minder uur ontvang je de stagevergoeding naar rato.

We kijken uit naar je motivatie (brief, video, ...) en CV!

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Marijke Gunter.

Kan ik je verder helpen?

Ik ben Marijke Gunter, P&O-medewerker en directieassistent. Mocht je vragen hebben dan beantwoord ik deze graag voor je.

Marijke Gunter , P&O-medewerker / directieassistent Mail Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)118 670 873 / +31 (0)6 25 72 67 32
Fijn dat je er bent!
Wij maken op onze website gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor analyse van deze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Bij het afspelen van video's en voor social linkbuilding naar deze website worden ook tracking cookies geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.
Wij maken op onze website gebruik van cookies. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.