Shape wave Generated with Avocode. Group 3LineLineLineLineLineLine Generated with Avocode. Group 9Line 3Line 3Line 3Line 3
Agenda
05 juni

Contactdag Netwerk Erfgoed en Ruimte

De derde Contactdag van het Netwerk Erfgoed en Ruimte staat voor de deur, met als onderwerp de Omgevingswet! Heeft u zich al aangemeld? Het programma biedt een interessante mix aan onderwerpen en presentaties. Ontmoeten, inspiratie en het delen van kennis en informatie staan centraal.

Programma

Het programma is opgebouwd rondom twee rondes pitches en bijbehorende carrouselgesprekken. De pitches duren maximaal 5 minuten en worden gegeven door Zeeuwse vrijwilligersorganisaties op het gebied van erfgoed en ruimte. Hierin vertellen zij wie zij zijn, wat zij doen en wat zij voor de gemeenten kunnen betekenen. Elke carrouselronde wordt afgesloten met een interactieve discussie tussen deze erfgoedorganisaties en de ambtenaren en bestuurders van de Zeeuwse gemeenten. Zeker in het kader van de nieuwe Omgevingswet en het belang van burgerparticipatie kunnen zij veel voor elkaar betekenen! Een lunch en een rondleiding door Zierikzee completeren het programma

Voor wie

Voor medewerkers van (vrijwilligers)organisaties en medewerkers van Zeeuwse gemeenten die actief zijn op het terrein van het ruimtelijk erfgoed.

Waar en Wanneer

Datum: woensdag 5 juni

Tijd: 08.30-15.00 uur

Locatie: Nieuwe Kerk Zierikzee | Kerkplein 1 Zierikzee

Kosten: deelname is gratis

Download het programma

Meld je aan!

Gegevens aanvrager

Kan ik je verder helpen?

Ik ben Jan van de Voorde, sectorhoofd Erfgoed en Ruimte bij Erfgoed Zeeland. Mocht je vragen hebben, dan beantwoord ik deze graag voor je. Jan van de Voorde, sectorhoofd Erfgoed en Ruimte a.i. Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)118 670 881