Shape wave Generated with Avocode. Group 3LineLineLineLineLineLine Generated with Avocode. Group 9Line 3Line 3Line 3Line 3
Over ons

Toegankelijkheids-verklaring

Erfgoed Zeeland streeft ernaar om de website toegankelijk te maken. De website wordt dan ook op korte termijn geïnspecteerd. We hebben inmiddels opdracht gegeven om een inspectie uit te laten voeren. Dit zal naar verwachting in november 2020 zijn.

Verklaring

Erfgoed Zeeland streeft ernaar om de eigen online informatie en dienstverlening toegankelijk te maken, overeenkomstig het Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid overheid. Deze toegankelijkheidsverklaring is van toepassing op de inhoud van de website van Erfgoed Zeeland.

Nalevingsstatus: voldoet niet

De website voldoet niet aan het Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid overheid.

Akkoordverklaring

Deze verklaring is op 09-09-2020 getekend voor 'gezien en akkoord' door een tekenbevoegd functionaris van Erfgoed Zeeland.
Functie: Directeur.

De actualiteit, volledigheid en juistheid van deze verklaring zijn voor het laatst herzien op 09-09-2020.

Feedback en contactgegevens

Loop je tegen een toegankelijkheidsprobleem aan? Of heb je een vraag of opmerking over toegankelijkheid? Neem dan contact op via toegankelijkheid@erfgoedzeeland.nl.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Binnen 5 werkdagen krijg je een ontvangstbevestiging.
  • We informeren je over de voortgang en de uitkomst.
  • Binnen 3 weken is jouw verzoek afgehandeld.

Handhavingsprocedure

Bent je niet tevreden met de manier waarop jouw klacht is behandeld? Of hebben we niet op tijd gereageerd? Dan kun je contact opnemen met de Nationale Ombudsman.

Kan ik je verder helpen?

Ik ben Saskia Buitenkamp, communicatiemedewerker en coördinator van Zeeuws Erfgoed - blad voor erfgoedliefhebbers. Mocht je vragen hebben dan beantwoord ik deze graag voor je.

Saskia Buitenkamp, communicatiemedewerker Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)118 670 884 / +31 (0)6 25 72 67 33