Shape wave Generated with Avocode. Group 3LineLineLineLineLineLine Generated with Avocode. Group 9Line 3Line 3Line 3Line 3
Home

Steun ons

Erfgoed Zeeland staat voor het beschermen, benutten en beleven van erfgoed. Ons werk staat niet op zichzelf. Samen met de vele andere erfgoedorganisaties in Zeeland richten wij ons op een goed functionerende erfgoedzorg. Dit met de steun van onze donateurs!

Mogelijkheden

Je kunt donateur worden voor een minimumbijdrage van € 17,50 per jaar. Je ontvangt dan vier keer per jaar Zeeuws Erfgoed – blad voor erfgoedliefhebbers. Ben je abonnee van de Monumentenwacht, dan is het blad inbegrepen in het abonnementsgeld. Wel bestaat de mogelijkheid van een donatie of gift. Wil je als Zeeuwse culturele instelling over meerdere exemplaren van ons blad kunnen beschikken, dan kun je 'organisatiedonateur' worden. Voor een minimale bijdrage van € 30,- per jaar ontvang je dan elk kwartaal 4 exemplaren per nummer.

Culturele ANBI

Erfgoed Zeeland is door de Belastingdienst aangemerkt als culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dat betekent dat alle donaties als gift aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting. Datzelfde geldt voor giften via een notariële akte. Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting.

Doe je vrijwilligerswerk voor Erfgoed Zeeland? Als je aan bepaalde voorwaarden voldoet, mag je een bedrag aftrekken als een gewone gift.

Donateur worden

Om je aan te melden als donateur kun je gebruik maken van onderstaand aanmeldformulier en geef je de keuze aan. Als donateur ondersteun je Erfgoed Zeeland en het erfgoed in Zeeland. Na ontvangst van je donatie ontvang je een welkomstcadeau en krijg je vier keer per jaar het blad Zeeuws Erfgoed - blad voor erfgoedliefhebbers toegezonden.

Ik wil graag donateur worden!

Persoonlijke gegevens

Kan ik je verder helpen?

Ik ben Rogier Havermans, sectorhoofd Bedrijfsvoering en Ondersteuning bij Erfgoed Zeeland. Mocht je vragen hebben, dan beantwoord ik deze graag voor je.

Rogier Havermans, sectorhoofd Bedrijfsvoering en Ondersteuning Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)118 670 888 / +31 (0)6 13 38 51 10