Shape LineLineLineLineLine Generated with Avocode. Line 3Line 3Line 3
Terug Agenda
31 januari

Poëzieavond in het Zeeuws

Op vrijdag 31 januari 2020 - een dag na de Gedichtendag - organiseerden Erfgoed Zeeland en 't Kerkje van Ellesdiek een Zeeuwse poëzieavond in Ellewoutsdijk. Met Gedichtendag gaat op de laatste donderdag van januari traditiegetrouw de Poëzieweek van start. Op het programma stonden Dingeman de Visser en Jan Zwemer met muziek en poëzie in het Zeeuws. Ook Jan Kuipers, Theo Raats, Jopie Minnaard en Jan Priem brachten gedichten in het Nederlands en in het Zeeuws ten gehore.
Fijn dat je er bent!
Wij maken op onze website gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor analyse van deze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Bij het afspelen van video's en voor social linkbuilding naar deze website worden ook tracking cookies geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.
Wij maken op onze website gebruik van cookies. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.