Shape LineLineLineLineLine Generated with Avocode. Line 3Line 3Line 3
Terug Agenda
09 september

City Trail Middelburg 2022

Het mag weer! City Trail Middelburg gaat in 2022 weer van start. Een leuke gelegenheid om aan te sluiten; deze editie gaat de route namelijk ook door Het Schuitvlot, het gebouw van Erfgoed Zeeland! In 2019 was de laatste editie. Dit jaar vindt de City Trail weer plaats op vrijdag 9 september aanstaande (start 19.00 uur) met dit keer de start en finish op de Markt in Middelburg.

Programma

Alle deelnemers worden getrakteerd op een mix van cultuur en sport met een route via uitdagende, historische en culturele panden, over bruggen, door kerken, theaters en bijzondere bezienswaardigheden in de binnenstad. Ook onze BB-bunker onder Het Schuitvlot wordt dit jaar in de route opgenomen! Entertainment zal tijdens het parcours niet ontbreken voor extra sfeer en beleving. De organisatie verwacht circa 2.000 deelnemers en heeft een parcours uitgezet van 8 à 9 kilometer voor wandelaars en hardlopers. Na de finish op de Markt is er nog een gezellige afterparty met muziek.

Aanmelden

De inschrijving (€10,- per persoon) staat open. Opgeven kan via de website www.citytrailmiddelburg.nl; een deel van de opbrengt gaat naar twee (lokale) goede doelen, te weten stichting Westerlicht en Humanitas kinderkamp Zeeland.

Kan ik je verder helpen?

Ik ben Sanne Kruyskamp, administratief-secretarieel medewerker bij Erfgoed Zeeland. Mocht je vragen hebben, dan beantwoord ik deze graag voor je.

Sanne Kruyskamp, administratief-secretarieel medewerker Mail Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)118 670 885

Misschien ook interessant voor jou

Fijn dat je er bent!
Wij maken op onze website gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor analyse van deze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Bij het afspelen van video's en voor social linkbuilding naar deze website worden ook tracking cookies geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.
Wij maken op onze website gebruik van cookies. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.