Shape LineLineLineLineLine Generated with Avocode. Line 3Line 3Line 3
Terug Agenda
19 september t/m 03 oktober 2023

Erfgoed Zeeland komt op locatie!

Ben jij erfgoedvrijwilliger of -professional en kun je wel advies gebruiken? In de nazomer komt Erfgoed Zeeland langs in verschillende regio’s in Zeeland. Om in gesprek te gaan over de vragen die je hebt. Over bijvoorbeeld erfgoededucatie, collectiebeheer, digitalisering/Atlantis, publieksbereik, participatie, het werven van vrijwilligers of immaterieel erfgoed.

We zijn aanwezig op de volgende locaties:

  • 29 augustus - Het Polderhuis, Westkapelle
  • 5 september - Bevrijdingsmuseum, Nieuwdorp
  • 19 september - Industrieel Museum, Sas van Gent
  • 3 oktober - Stadhuismuseum, Zierikzee

Je bent welkom van 9.30 uur tot 12.00 uur. Aanmelden is niet nodig.

Heb je vooraf al een vraag? Via het formulier hieronder kun je je vraag stellen.

Stel hier jouw vraag

Velden met een asterisk (*) zijn verplicht
Persoonlijke gegevens

Delen

Fijn dat je er bent!
Wij maken op onze website gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor analyse van deze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Bij het afspelen van video's en voor social linkbuilding naar deze website worden ook tracking cookies geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.
Wij maken op onze website gebruik van cookies. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.