Shape LineLineLineLineLine Generated with Avocode. Line 3Line 3Line 3
Terug Agenda
13 mei

Klantgerichtheid

Omgaan met bezoekers, gastvrijheid, klantvriendelijk- en klantgerichtheid naar een hoger niveau tillen om daarmee bezoekers een nog mooiere ervaring in het museum te geven. Hierdoor gaat de gasttevredenheid omhoog, wordt het werk leuker én persoonlijker en ontstaat er nog meer positieve bekendheid.

Programma

De training bestaat uit een theoretisch gedeelte en een praktijkgedeelte. Bij het theoretische gedeelte komen onder meer aan de orde: hoe ben je klantvriendelijk en klantgericht, wat is gastvrijheid, hoe enthousiasmeer je bezoekers, hoe ga je om met ontevreden bezoekers en/of klachten en hoe beantwoord je de telefoon.
Bij het praktijkgedeelte komen allerlei praktijksituaties aan de orde en wordt onder andere gewerkt met rollenspelen op locatie zoals bijvoorbeeld aan de balie van het museum (indien mogelijk).

Doel van de training is eveneens het vormen van teamgeest, het kweken van betrokkenheid en 'het staan' voor je organisatie. Ook biedt de training de mogelijkheid om het beleid van de organisatie aan het team over te dragen en te komen tot een aantal afspraken waar de vrijwilligers in de toekomst speciaal aandacht aan zullen besteden.
Aan het eind van de dag ontvangt elke cursist een boekje met tips.

De training wordt op locatie (incompany) gegeven. Wil je dat deze training in jouw organisatie gegeven wordt? Neem dan contact op.

Voor wie, waar en wanneer

Incompany training voor baliemedewerkers, gastheren/vrouwen en gidsen

Docent: Francesca Estourgie (Sans Doute Présentations)
Datum: 13 mei 2024
Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Locatie: nog nader te bepalen (incompany)
Prijs: € 20,00 (excl. BTW) p.p.
Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 15

Het cursusaanbod voor erfgoedorganisaties wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de Provincie Zeeland.

Ja, ik meld me aan

Delen

Kan ik je verder helpen?

Ik ben Janneke de Wit, adviseur musea bij Erfgoed Zeeland. Mocht je vragen hebben, dan beantwoord ik deze graag voor je. Voor digitaal museumadvies kun je ook terecht op museumconsulenten.nl.

Janneke de Wit, adviseur musea Mail Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)118 670 886 / +31 (0)6 25 72 67 37

Misschien ook interessant voor jou

Fijn dat je er bent!
Wij maken op onze website gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor analyse van deze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Bij het afspelen van video's en voor social linkbuilding naar deze website worden ook tracking cookies geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.
Wij maken op onze website gebruik van cookies. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.