Shape LineLineLineLineLine Generated with Avocode. Line 3Line 3Line 3
Terug Agenda
12 juni t/m 03 juli 2024

Goed besturen: Governance Code Cultuur

Informeren en aan de slag gaan met het toepassen van de Governance Code Cultuur binnen jouw organisatie. Ook gezien de toenemende wet- en regelgeving.

Programma

Als bestuur of raad van toezicht van een maatschappelijke organisatie komt er nogal wat op je af. De Governance Code Cultuur biedt een normatief kader voor goed bestuur en toezicht in culturele organisaties. Marjan Ruiter, directeur Zeeuws Museum, heeft inmiddels zelf veel ervaring met het toepassen van de  Governance Code Cultuur. Zij stelt deze kennis beschikbaar aan geïnteresseerden die met de code aan de slag willen. Een praktische training waarin je leert hoe je de 8 principes van de code kunt toepassen binnen jouw organisatie.

Voor wie, wat en wanneer

Basiscursus voor medewerkers/vrijwilligers registratie

Docent: Marjan Ruiter (Zeeuws Museum)
Datum en tijd: 12 juni van 09.30-12.00 uur en 3 juli van 9.30-12.00 uur (twee dagdelen)
Locatie: Erfgoed Zeeland, Looierssingel 2, Middelburg
Prijs: 20 euro. (excl. btw)
Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 12

Het cursusaanbod voor erfgoedorganisaties wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de Provincie Zeeland.

Ja, ik meld me aan

Kan ik je verder helpen?

Ik ben Janneke de Wit, adviseur musea bij Erfgoed Zeeland. Mocht je vragen hebben, dan beantwoord ik deze graag voor je. Voor digitaal museumadvies kun je ook terecht op museumconsulenten.nl.

Janneke de Wit, adviseur musea Mail Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)118 670 886 / +31 (0)6 25 72 67 37
Fijn dat je er bent!
Wij maken op onze website gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor analyse van deze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Bij het afspelen van video's en voor social linkbuilding naar deze website worden ook tracking cookies geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.
Wij maken op onze website gebruik van cookies. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.