Shape LineLineLineLineLine Generated with Avocode. Line 3Line 3Line 3
Terug Agenda
15 juni

PopMonument terug in Veere

Na twee uitverkochte edities keert PopMonument weer terug naar Veere! Op zaterdag 15 juni neemt PopMonument bezoekers mee op een muzikale reis in en langs monumentale gebouwen, met bijzondere muziek, kunst en verhalen.

Wie reizen er af naar Veere?

De eerste namen: Jett Rebel, Pitou en KIND HUMAN komen op zaterdag 15 juni naar het pittoreske Zeeuwse stadje. Jett Rebel speelt speciaal voor PopMonument een unieke akoestische set in de Grote Kerk. Meer namen volgen binnenkort!

Kaartjes

Kaartjes zijn te koop via popmonument.nl. Een regulier festivalticket kost 35,00 euro. Voor jongeren t/m 27 jaar oud zijn een gelimiteerd aantal goedkopere tickets à 25,00 euro verkrijgbaar.

Kan ik je verder helpen?

Ik ben Daniëlle Otten, adviseur presentatie en participatie. Mocht je vragen hebben, dan beantwoord ik deze graag voor je.

Danielle Otten, adviseur presentatie en participatie Mail Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)118 670 604 / +31 (0)6 25 72 67 35
Fijn dat je er bent!
Wij maken op onze website gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor analyse van deze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Bij het afspelen van video's en voor social linkbuilding naar deze website worden ook tracking cookies geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.
Wij maken op onze website gebruik van cookies. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.