Shape LineLineLineLineLine Generated with Avocode. Line 3Line 3Line 3
Terug Agenda
12 september t/m 03 oktober 2024

Wat draag jij bij aan de maatschappij?

In deze training wordt gekeken op welke wijze erfgoedorganisaties kunnen laten zien wat hun sociaal-maatschappelijke impact is. Hoe zorg je dat jouw aandeel in de lokale omgeving gezien en gewaardeerd wordt?

Programma

Erfgoedorganisaties zoals musea worden geconfronteerd met een complexe taak. In relatie tot subsidiegevers is het belangrijk dat een organisatie zich helder kan profileren en kan overtuigen van haar expertise en kwaliteit. De eisen die onder andere aan een museum worden gesteld. worden complexer. Naast het beheren en tentoonstellen van de collectie komen er ook taken/verwachtingen bij die op het sociaal-maatschappelijke vlak liggen. Diversiteit, inclusie en participatie zijn hierbij kernbegrippen.

Voor wie, wat en wanneer

Basiscursus voor bestuursleden van erfgoedorganisaties (vrijwilligers).

Docent: Carolien Fokke en Janneke de Wit (Erfgoed Zeeland)
Datum en tijd: 12 september van 09.30-12.30 uur en 3 oktober van 9.30-12.30 uur (twee dagdelen)
Locatie: Erfgoed Zeeland, Looierssingel 2, Middelburg
Prijs: 20 euro. (excl. btw)
Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 12

Het cursusaanbod voor erfgoedorganisaties wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de Provincie Zeeland.

Ja, ik meld me aan

Kan ik je verder helpen?

Ik ben Janneke de Wit, adviseur musea bij Erfgoed Zeeland. Mocht je vragen hebben, dan beantwoord ik deze graag voor je. Voor digitaal museumadvies kun je ook terecht op museumconsulenten.nl.

Janneke de Wit, adviseur musea Mail Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)118 670 886 / +31 (0)6 25 72 67 37
Fijn dat je er bent!
Wij maken op onze website gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor analyse van deze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Bij het afspelen van video's en voor social linkbuilding naar deze website worden ook tracking cookies geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.
Wij maken op onze website gebruik van cookies. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.