Shape LineLineLineLineLine Generated with Avocode. Line 3Line 3Line 3
Terug Agenda
10 oktober

Erfgoedcafé Aardenburg

Erfgoed maken we samen! Daarom komen de adviseurs van Erfgoed Zeeland op donderdag 10 oktober naar het Museum Cultuurforum Aardenburg in Zeeuws-Vlaanderen.

Programma

Samen maken we er een inspirerende, praktische en gezellige middag van. We beginnen met een interessante lezing van Museum Cultuurforum Aardenburg, gevolgd door verschillende werksessies met de adviseurs van Erfgoed Zeeland. Kies zelf waar jij behoefte aan hebt!

Misschien wil je praktisch aan de slag met digitalisering, Atlantis of Collectie Zeeland? Of kan je hulp gebruiken bij het werven van vrijwilligers of het schrijven van vacatureteksten? Je kan ook meer te weten komen van onze adviseurs over Reizen in de Tijd, erfgoedparticipatie, immaterieel erfgoed, of de Zeeuwse erfgoedlijnen. Of misschien heb je gewoon een vraag aan de museumconsulent? Vanmiddag kan dat allemaal!

Na een rondleiding door het museum sluiten we af met een gezellige borrel om elkaar nog beter te leren kennen en zodat we de naam Erfgoedcafé wel eer aandoen!

Voor wie, waar en wanneer

Voor alle erfgoedmakers in Zeeland, van professional tot vrijwilliger en beoefenaar

Datum: 10 oktober 2024
Tijd: 13.30-16.30 uur
Locatie: Museum Cultuurforum Aardenburg, St. Bavostraat 3, Aardenburg
Kosten: gratis deelname

 

Foto bovenaan deze pagina: Niek Beeke.

Delen

Kan ik je verder helpen?

Ik ben Carolien Fokke, adviseur bij Erfgoed Zeeland. Mocht je vragen hebben, dan beantwoord ik deze graag voor je.

Carolien Fokke, adviseur erfgoed Mail Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)118 670 883 / +31 (0)6 25 72 67 36
Fijn dat je er bent!
Wij maken op onze website gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor analyse van deze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Bij het afspelen van video's en voor social linkbuilding naar deze website worden ook tracking cookies geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.
Wij maken op onze website gebruik van cookies. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.