Shape LineLineLineLineLine Generated with Avocode. Line 3Line 3Line 3
Terug Nieuws
06 december

Inventarisatie oude ambachten

Oude Zeeuwse ambachten verdwijnen heel snel. Bij Erfgoed Zeeland willen we graag dat de kennis van deze ambachten bewaard blijft.

Oproep

Wie kan beter de kennis overdragen dan mensen die dat ambacht zelf hebben beoefend. We zijn dan ook op zoek naar Zeeuwen die ons willen vertellen over die verdwijnende ambachten. Ben jij die ambachtsvrouw of -man, of ken je iemand? We zijn op zoek naar Zeeuwen die ons willen vertellen over die verdwijnende ambachten. Neem hiervoor contact op met onderstaande adviseur Veronique De Tier.

Delen

Kan ik je verder helpen?

Streektalen en dialecten fascineren me. Bij bijeenkomsten en presentaties merk ik dat de ‘eigen taal’ veel mensen interesseert, ook al spreken ze zelf geen dialect. Als adviseur streektalen werk ik graag samen met vrijwilligers. Interesse om iets met het dialect te doen? Neem dan contact met me op.

Veronique De Tier, adviseur streektalen Mail Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)118 670 883 / +31 (0)6 25 72 67 38

Misschien ook interessant voor jou