Shape LineLineLineLineLine Generated with Avocode. Line 3Line 3Line 3
Terug Nieuws
06 december

Inventarisatie oude ambachten

Oude Zeeuwse ambachten verdwijnen heel snel. Bij Erfgoed Zeeland willen we graag dat de kennis van deze ambachten bewaard blijft.

Oproep

Wie kan beter de kennis overdragen dan mensen die dat ambacht zelf hebben beoefend. We zijn dan ook op zoek naar Zeeuwen die ons willen vertellen over die verdwijnende ambachten. Ben jij die ambachtsvrouw of -man, of ken je iemand? We zijn op zoek naar Zeeuwen die ons willen vertellen over die verdwijnende ambachten. Neem hiervoor contact op met onderstaande adviseur Veronique De Tier.

Delen

Misschien ook interessant voor jou

Fijn dat je er bent!
Wij maken op onze website gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor analyse van deze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Bij het afspelen van video's en voor social linkbuilding naar deze website worden ook tracking cookies geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.
Wij maken op onze website gebruik van cookies. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.