Shape LineLineLineLineLine Generated with Avocode. Line 3Line 3Line 3
Terug Nieuws
13 januari

Nieuw sectorhoofd Erfgoed en Ruimte

Vandaag 13 januari 2020 is Martijn van Poecke begonnen als sectorhoofd Erfgoed en Ruimte bij Erfgoed Zeeland. Hij volgt Jan van de Voorde op, die de functie in de afgelopen periode op interim basis vervulde.

Martijn studeerde Pre- en Protohistorische archeologie van Noordwest Europa aan de Rijksuniversiteit Leiden. Zijn carrière startte hij in 1994 bij de Provincie Noord-Holland als beleidsmedewerker afdeling Zorg, Welzijn, Cultuur. In die functie hield hij zich vooral bezig met de ontwikkeling van erfgoedbeleid en kreeg hij onder andere te maken met de Stelling van Amsterdam. Later, in 2001 verhuisde hij met zijn gezin naar het Belgische Kapellen en ging hij aan de slag als beleidsmedewerker in het sociale domein bij de gemeente Middelburg. Martijn vervulde daar als projectleider en programmamanager diverse rollen.

Contactgegevens Martijn van Poecke


Jan van de Voorde blijft nog enige tijd als projectmedewerker Kerkenvisies voor Erfgoed Zeeland werkzaam.

Delen

Kan ik je verder helpen?

Ik ben Wim Scholten, directeur van Erfgoed Zeeland. Ik geloof dat erfgoed een bijzondere waarde geeft aan het wonen, werken en recreëren in Zeeland. Beschermen, benutten en beleven van erfgoed: dat is wat mij motiveert en inspireert.

Wim Scholten, directeur Mail Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)118 670 887 / +31 (0)6 53 61 09 69