Shape LineLineLineLineLine Generated with Avocode. Line 3Line 3Line 3
Terug Nieuws
13 januari

Nieuw sectorhoofd Erfgoed en Ruimte

Vandaag 13 januari 2020 is Martijn van Poecke begonnen als sectorhoofd Erfgoed en Ruimte bij Erfgoed Zeeland. Hij volgt Jan van de Voorde op, die de functie in de afgelopen periode op interim basis vervulde.
Unable to render media.

Martijn studeerde Pre- en Protohistorische archeologie van Noordwest Europa aan de Rijksuniversiteit Leiden. Zijn carrière startte hij in 1994 bij de Provincie Noord-Holland als beleidsmedewerker afdeling Zorg, Welzijn, Cultuur. In die functie hield hij zich vooral bezig met de ontwikkeling van erfgoedbeleid en kreeg hij onder andere te maken met de Stelling van Amsterdam. Later, in 2001 verhuisde hij met zijn gezin naar het Belgische Kapellen en ging hij aan de slag als beleidsmedewerker in het sociale domein bij de gemeente Middelburg. Martijn vervulde daar als projectleider en programmamanager diverse rollen.

Contactgegevens Martijn van Poecke


Jan van de Voorde blijft nog enige tijd als projectmedewerker Kerkenvisies voor Erfgoed Zeeland werkzaam.

Delen

Fijn dat je er bent!
Wij maken op onze website gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor analyse van deze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Bij het afspelen van video's en voor social linkbuilding naar deze website worden ook tracking cookies geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.
Wij maken op onze website gebruik van cookies. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.