Shape LineLineLineLineLine Generated with Avocode. Line 3Line 3Line 3
Terug Nieuws
24 maart

Boerderijenfonds opengesteld

Vanaf 12 maart 2020 kunnen eigenaren van agrarisch erfgoed een aanvraag indienen bij het Boerderijenfonds.

Ondersteuning

Het betreft een nieuw stimuleringsfonds voor herbestemming van agrarisch erfgoed in combinatie met verduurzaming en restauratie. Het fonds kan eigenaren ondersteunen met een financiële bijdrage en advies. 

Bewustwording

Daarnaast richt het fonds zich op kennisontwikkeling en -verspreiding. Doel is om verdere bewustwording te kweken met betrekking tot hergebruik van agrarisch erfgoed.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van het Boerderijenfonds.

Delen

Misschien ook interessant voor jou

Fijn dat je er bent!
Wij maken op onze website gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor analyse van deze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Bij het afspelen van video's en voor social linkbuilding naar deze website worden ook tracking cookies geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.
Wij maken op onze website gebruik van cookies. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.