Shape LineLineLineLineLine Generated with Avocode. Line 3Line 3Line 3
Terug Nieuws
27 januari

Reizen in de Tijd door Zeeland | persbericht

Erfgoed Zeeland, Cultuurkwadraat en de drie regionale cultuureducatiebureaus gaan samen met de vijf Zeeuwse themamusea en vier basisscholen een doorlopende leerlijn ontwikkelen op het gebied van erfgoededucatie: Reizen in de Tijd door Zeeland.

Eerste doorlopende leerlijn erfgoededucatie in Zeeland

Cultuurkwadraat, Erfgoed Zeeland, de drie regionale cultuureducatiebureaus - Kunsteducatie Walcheren, KCE Oosterschelderegio en Cultuureducatie Zeeuws-Vlaanderen - gaan samen met de vijf Zeeuwse themamusea - Bevrijdingsmuseum Zeeland, Industrieel Museum Zeeland, Watersnoodmuseum, Zeeuws maritiem muZEEum, Zeeuws Museum - een doorlopende leerlijn ontwikkelen op het gebied van erfgoededucatie: Reizen in de Tijd door Zeeland.

Dit doen zij samen met de Archipel Scholen Het Talent in Middelburg en De Ravenstein in Vlissingen en met de Radar Scholen Jan Wouter van den Doelschool in Zierikzee en Onder de Wieken in Burgh Haamstede. In de loop van dit jaar zal een school in Zeeuws-Vlaanderen aansluiten. Het project is 26 januari 2021 gestart en heeft een looptijd van drie jaar.

Kan ik je verder helpen?

Ik ben Daniëlle Otten, adviseur presentatie en participatie. Mocht je vragen hebben, dan beantwoord ik deze graag voor je.

Danielle Otten, adviseur presentatie en participatie Mail Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)118 670 604 / +31 (0)6 25 72 67 35
Fijn dat je er bent!
Wij maken op onze website gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor analyse van deze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Bij het afspelen van video's en voor social linkbuilding naar deze website worden ook tracking cookies geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.
Wij maken op onze website gebruik van cookies. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.