Shape LineLineLineLineLine Generated with Avocode. Line 3Line 3Line 3
Terug Nieuws
01 februari

Webinar Storytelling en het DNA van de omgeving

Gasten willen verhalen beleven. Maar hoe vertel je het verhaal van jouw bedrijf op zo’n manier dat het je doelgroep beweegt? En hoe kun je jouw verhaal en het DNA van de omgeving combineren tot één geheel?

Webinar voor vrijetijdssector

In het webinar 'Storytelling en het DNA van je omgeving’ duik je met twee experts in de wereld van storytelling. Arnoud Slagter, creatief directeur van reclamebureau 10uur, vertelt over de kracht van storytelling. Ook geeft hij praktische tips over het inzetten van storytelling in de vrijetijdseconomie. Daarnaast vertelt Marc Kocken, sectorhoofd Erfgoed en Publiek bij Erfgoed Zeeland, over de negen Zeeuwse erfgoedlijnen en hoe je deze verhalen in de vrijetijdssector kan gebruiken.

Algemene informatie

Het webinar 'Storytelling en het DNA van de omgeving' is online te bekijken via:

Delen

Kan ik je verder helpen?

Het vergroten van de publieke belangstelling voor het Zeeuwse erfgoed en het vermarkten ervan is belangrijk. Daar ligt ook mijn expertise. Ik werk hiervoor graag samen met partners en met het samenwerkingsverband Zeeuwse Ankers.

Marc Kocken, sectorhoofd Erfgoed en Publiek / coördinator Zeeuwse Ankers Mail Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)118 670 889 / +31 (0)6 15 18 68 78