Shape LineLineLineLineLine Generated with Avocode. Line 3Line 3Line 3
Terug Nieuws
25 januari

Eerste vijf bezoeklessen Reizen in de Tijd online

Met een druk op de rode knop zette cultuurgedeputeerde Anita Pijpelink op maandag 24 januari 2022 in het Bevrijdingsmuseum Zeeland de eerste vijf erfgoededucatielessen online op reizenindetijd.nl. Hiermee werd feestelijk de eerste fase van het project 'Reizen in de Tijd door Zeeland' afgerond. Bekijk hier de aftermovie van de presentatie en de video over leerlingen van groep 5 en 8.

Ervaringen van leerlingen

Groep 8 van de Middelburgse Archipelschool het Talent ging naar het Bevrijdingsmuseum in Nieuwdorp om een erfgoededucatieles van Reizen in de Tijd te testen: Oorlogshelden in Zeeland. Groep 5 testte ook een pilotles, in het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk, met als onderwerp: een woning als geschenk. Hoe zijn die lessen tot stand gekomen? En vooral: wat vonden de leerlingen ervan? Bekijk onderstaande video!

De eerste lessen kunnen nu geboekt worden op:

Video: leerlingen testen bezoeklessen in musea

Acht nieuwe musea doen mee

Daarnaast werden de musea bekend gemaakt die in de volgende fase meedoen aan Reizen in de Tijd door Zeeland. Hiermee breiden we het aanbod verder uit.

In het voorjaar van 2022 sluiten acht nieuwe Zeeuwse musea aan. Dit zijn: Bunkermuseum, Het Warenhuis, Museum Aardenburg, Museum Arnemuiden, Museum de Burghse Schoole, Museum Veere, Streekmuseum De Meestoof en Terra Maris.

Aftermovie: presentatie 24 januari 2022

Meer weten?

Kijk op www.reizenindetijd.nl.

Delen

Kan ik je verder helpen?

Ik ben Daniëlle Otten, adviseur presentatie en participatie. Mocht je vragen hebben, dan beantwoord ik deze graag voor je.

Danielle Otten, adviseur presentatie en participatie Mail Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)118 670 604 / +31 (0)6 25 72 67 35
Fijn dat je er bent!
Wij maken op onze website gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor analyse van deze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Bij het afspelen van video's en voor social linkbuilding naar deze website worden ook tracking cookies geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.
Wij maken op onze website gebruik van cookies. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.