Shape LineLineLineLineLine Generated with Avocode. Line 3Line 3Line 3
Terug Nieuws
09 augustus

Meeliften landelijke campagne erfgoedvrijwilliger.nl

Ben je op zoek naar nieuwe vrijwilligers? Plaats dan snel een korte klus op erfgoedvrijwilliger.nl en lift mee op een landelijke wervingscampagne. In september en oktober wordt er vanuit het platform Erfgoedvrijwilliger een online campagne uitgezet om meer mensen te enthousiasmeren voor vrijwilligerswerk in de erfgoedsector.

De focus van de campagne ligt op korte vrijwilligersklussen. Denk bijvoorbeeld aan meehelpen bij een publieksactiviteit tijdens Open Monumentendag of in de Maand van de Geschiedenis. Andere voorbeelden van korte klussen zijn: meebouwen aan een tentoonstelling, een oral history interview doen, een klein project opzetten of gidsen bij een evenement.

Jullie vacature in de spotlight

De korte klussen krijgen extra aandacht in de online campagne. Door een korte klus aan te bieden, kun je op een laagdrempelige manier laten zien hoe leuk vrijwilligerswerk is bij uw organisatie. Erfgoedorganisaties kunnen gratis een korte vrijwilligersklus plaatsen op erfgoedvrijwilliger.nl.  

Over de campagne

Deze campagne is onderdeel van ‘Online ontmoeten en ontwikkelen’: een project ter ondersteuning van erfgoedvrijwilligers in interprovinciaal verband. Het project is een samenwerking van het Overleg Provinciale Erfgoedhuizen Nederland (OPEN) en wordt financieel mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie (FCP).

Delen

Kan ik je verder helpen?

Ik ben Daniëlle Otten, adviseur presentatie en participatie. Mocht je vragen hebben, dan beantwoord ik deze graag voor je.

Danielle Otten, adviseur presentatie en participatie Mail Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)118 670 604 / +31 (0)6 25 72 67 35

Misschien ook interessant voor jou

Fijn dat je er bent!
Wij maken op onze website gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor analyse van deze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Bij het afspelen van video's en voor social linkbuilding naar deze website worden ook tracking cookies geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.
Wij maken op onze website gebruik van cookies. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.