Shape LineLineLineLineLine Generated with Avocode. Line 3Line 3Line 3
Terug Nieuws
10 november

Monumentenwachter Sem de Paauw valt als finalist in de prijzen

Donderdag 9 november 2023 zijn de winnende jonge erfgoedprofessionals bekendgemaakt op het Monumentencongres in Veenhuizen en het Museumcongres in Zwolle. De Monumententalentprijs is gegaan naar Valery Eshuis en de Museumtalentprijs naar Nina van der Werf. Onze collega Sem de Paauw viel ook als finalist in de prijzen!

Talentprijzen

Susan Lammers, directeur van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE) en juryvoorzitter, overhandigde aan de winnaars een naar eigen wens in te vullen ontwikkeltraject van 3.000 euro. De overige finalisten ontvingen elk 1.500 euro voor hetzelfde doel.

De Talentprijzen zijn door de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) ingesteld om verjonging en vernieuwing in de erfgoedsector te stimuleren. Kandidaten worden voorgedragen door een leidinggevende, directeur of opdrachtgever. 

Bekijk hier de introductievideo's die de RCE maakte van de finalisten voor de Museumtalentprijs  en de Monumententalentprijs.

Finalist Sem de Paauw (midden) met teamleider Monumentenwacht Wim Jakobsen (rechts) en Marjolein Dik (links) (foto Kees-Jan Dosker).
Pijl naar links
  •  Finalist Sem de Paauw (midden) met teamleider Monumentenwacht Wim Jakobsen (rechts) en Marjolein Dik (links) (foto Kees-Jan Dosker).

    Finalist Sem de Paauw (midden) met teamleider Monumentenwacht Wim Jakobsen (rechts) en Marjolein Dik (links) (foto Kees-Jan Dosker).

Pijl naar rechts

Delen

We helpen je graag verder

Het team Monumentenwacht van Erfgoed Zeeland bestaat uit deskundige en goed opgeleide monumentenwachters en adviseurs. Wij koppelen ervaring aan nieuwe inzichten en brengen specifieke kennis in. Afhankelijk van de vraag zal een van ons je verder helpen.

Wim Jakobsen, teamleider Monumentenwacht Mail Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)118 670 610

Misschien ook interessant voor jou

Fijn dat je er bent!
Wij maken op onze website gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor analyse van deze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Bij het afspelen van video's en voor social linkbuilding naar deze website worden ook tracking cookies geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.
Wij maken op onze website gebruik van cookies. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.