Shape LineLineLineLineLine Generated with Avocode. Line 3Line 3Line 3
Terug OAS Nieuws
08 januari

Afsluiting expositie '18

Zoals ieder najaar het geval, hebben het gemeentearchief van de de gemeente Goes en het OAS, een tentoonstelling georganiseerd in de publiekshal van het stadskantoor van de gemeente Goes. Het afgelopen jaar was deze tentoonstelling opgebouwd rond het thema 'De jaren '18'. Uit de afgelopen zes eeuwen werden gebeurtenissen en personen belicht.

Begraven van een tijdscapsule

Op 8 januari 2019 is de tentoonstelling ritueel afgesloten met het begraven van een kleitablet. Deze kleitablet bevat tekst, symbolen en een usb-kaart die verwijzen naar de tentoonstelling. Bij de afsluiting waren naast burgemeester Mulder en wethouder Andre van der Reest ook het kindercollege van de gemeente Goes aanwezig. Met het begraven van deze tijdscapsule kan ook voor Goes het jaar 2019 echt beginnen.

 

Het verslag van Omroep Zeeland, dinsdag 8 januari 2019 

Kan ik je verder helpen?

Als archeoloog van het OAS houd ik mij bezig met beleidsadvisering, publieksgerichte activiteiten en andere werkzaamheden op het gebied van de gemeentelijke archeologie. Mocht je vragen hebben, dan beantwoord ik ze graag voor je!

Karel-Jan Kerckhaert, adviseur archeologie Mail Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)113 249 715 / +31 (0)6 20 43 64 77
Fijn dat je er bent!
Wij maken op onze website gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor analyse van deze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Bij het afspelen van video's en voor social linkbuilding naar deze website worden ook tracking cookies geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.
Wij maken op onze website gebruik van cookies. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.