Shape wave Generated with Avocode. Group 3LineLineLineLineLineLine Generated with Avocode. Group 9Line 3Line 3Line 3Line 3
In onze mediatheek zijn ruim 4.000 titels aanwezig. Speerpunten bij de collectievorming zijn de vakgebieden archeologie en monumentenzorg. Onze mediatheekcollectie bestaat grotendeels uit gedrukte en geprinte media, maar bevat ook cd’s, dvd’s, videomateriaal en geluidsfragmenten.

Zoeken

De collectie van Erfgoed Zeeland is doorzoekbaar via de catalogus van de ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland. In deze digitale catalogus is ook het mediatheekbezit van andere instellingen opgenomen, zoals de overige Zeeuwse Bibliotheken, het Zeeuws Archief, Hogeschool Zeeland, Provincie Zeeland en het Roosevelt Institute for American Studies. De beschreven materialen zijn voorzien van een locatiekenmerk en hun beschikbaarheid ter plaatse.

Afspraak

De mediatheek van Erfgoed Zeeland is gevestigd in 'Het Schuitvlot' in Middelburg. De materialen zijn niet uitleenbaar, maar voor archeologisch en historisch onderzoek ter plekke kun je een e-mail sturen naar info@erfgoedzeeland.nl. Tegen een kleine vergoeding is het ook mogelijk om fotokopieën maken. 

Wil je onze collectie doorzoeken?

Naar de Catalogus

Kan ik je verder helpen?

Ik ben Marleen Houthuijs, documentair informatieverzorger bij Erfgoed Zeeland en beheerder van de mediatheek. Mocht je vragen hebben dan beantwoord ik deze graag voor je.

Marleen Houthuijs, documentair informatieverzorger Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)118 670 882