Shape LineLineLineLineLine Generated with Avocode. Line 3Line 3Line 3
Terug Agenda
12 april

Visie op agrarisch erfgoed in Zeeland

Op vrijdagmiddag 12 april 2019 wordt een themabijeenkomst georganiseerd over agrarisch erfgoed in Zeeland. Tijdens deze bijeenkomst zal de vraag centraal staan hoe wij in de nabije toekomst om moeten en kunnen gaan met het agrarisch erfgoed in Zeeland. De nadruk zal hierbij liggen op de ruimtelijke component.

Historische boerderijen zijn karakteristiek en beeldbepalend voor het Zeeuwse landschap. Om dit beeld voor de toekomst te behouden vragen bestaande én nieuwe ontwikkelingen (onder andere schaalvergroting, bedrijfssluitingen, asbestsanering) om acute aandacht. Aandacht van de eigenaren, maar ook van de Zeeuwse overheden.

De bijeenkomst vormt de afsluiting van het project Betere Bestemming voor de Boerderij, dat vanuit het programma Erfgoed en Ruimte van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed in 2018 is uitgevoerd door Erfgoed Zeeland en Stichting Landschapsbeheer Zeeland. Tijdens de bijeenkomst zullen de projectresultaten en de bijbehorende aanbevelingen gedeeld worden.

Informatie

Datum: vrijdagmiddag 12 april
Tijd: 14.30 uur tot 17.00 uur
Locatie: Filmzaal Abdij, Provincie Zeeland, Middelburg

Fijn dat je er bent!
Wij maken op onze website gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor analyse van deze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Bij het afspelen van video's en voor social linkbuilding naar deze website worden ook tracking cookies geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.
Wij maken op onze website gebruik van cookies. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.