Shape wave Generated with Avocode. Group 3LineLineLineLineLineLine Generated with Avocode. Group 9Line 3Line 3Line 3Line 3
Agenda
24 oktober

Actualiteiten en Ontwikkelingen

De netwerkbijeenkomst Actualiteiten en Ontwikkelingen wordt in elf provincies georganiseerd, veelal op een bijzondere locatie in de provincie. Kennis hebben van erfgoed is belangrijk bij de realisatie van ruimtelijke ontwikkelingen. En het uitwisselen van die kennis is wellicht nog belangrijker.

Bijpraten

Tijdens deze dag worden de deelnemers bijgepraat over de landelijke en regionale actualiteiten en ontwikkelingen en er is ook gelegenheid om feedback te geven vanuit de praktijk. Het programma komt tot stand in samenwerking met de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Provincie Zeeland en het Nationaal Restauratiefonds. Het is dé gelegenheid om kennis en ervaringen te delen met alle erfgoedcollega’s!

Voor wie

Deze dag is bedoeld voor alle erfgoedprofessionals, werkzaam in Zeeland en werkzaam/betrokken bij erfgoedthema's in onze provincie (zoals cultuurhistorie, ruimtelijke ordening, bouw- en woningtoezicht, groen, landschap). 

Dagprogramma

De dag heeft als thema: erfgoed en toerisme. In de ochtend praten we je bij over landelijke en regionale thema's die spelen rondom (duurzaam) erfgoed, cultuurhistorie en ruimtelijke ontwikkelingen. Daarin komen actuele bijdragen van onder andere de Rijksdienst en Erfgoed Zeeland aan de orde. In de middag staat een interessante excursie en een workshop op het programma. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel. Meer details vind je in onderstaand programma.

Waar en wanneer

Datum: donderdag 24 oktober 2019
Tijd: 09:00-16:30 uur
Locatie: Dorpskerk, Havelaarstraat 30 Colijnsplaat
Kosten: 150 euro

Meld je aan

Misschien ook interessant voor jou

Kan ik je verder helpen?

Ik ben David Koren, adviseur cultuurhistorie en monumenten bij Erfgoed Zeeland. Mocht je vragen hebben, dan beantwoord ik deze graag voor je.

David Koren, adviseur cultuurhistorie en monumenten Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)118 670 876 / +31 (0)6 25 72 67 34