Shape LineLineLineLineLine Generated with Avocode. Line 3Line 3Line 3
Terug Agenda
19 juni

Word jij de Indiana Jones van Zeeland?

Wil jij meer weten over archeologie en de Indiana Jones van Zeeland worden? Kom dan naar het kindercollege op zaterdag 19 juni 2021 in Middelburg. Een archeoloog van Erfgoed Zeeland laat je bodemvondsten uit het depot zien en vertelt hierover. Daarna ga je zelf actief aan de slag met de opgedane lesstof. Het kindercollege is geschikt voor kinderen van 8 tot 14 jaar en wordt in de middag gegeven voor een groep van maximaal 15 kinderen.

Aanmelden kindercollege

Het kindercollege archeologie duurt circa 45 minuten. De groepsgrootte is maximaal 15 kinderen. De gastles wordt gegeven in een open stallingsruimte. Wees er snel bij, want vol=vol.

Praktische informatie

Datum: zaterdag 19 juni 2021
Tijd: 13.00-13.45 uur
Locatie: Erfgoed Zeeland, stallingsruimte, via zij-ingang Armeniaans Schuitvlot
Deelname: gratis
Leeftijd: leeftijd 8 t/m 14 jaar
Aantal deelnemers: maximaal 15 per gastles

In de directe omgeving is voldoende betaalde parkeergelegenheid.

Meld je aan

Archeologiedagen

Wil jij kennis maken met meer verschillende onderdelen van de Zeeuwse archeologie? Volg die zaterdag dan ook nog een rondleiding! Bovendien kun je de dag ervoor, op vrijdag 18 juni mee op excursie naar het verdronken dorp Tolsende. Je ontdekt wat er nog op de slikken verborgen ligt, bij laag tij.

Tijdens alle evenementen houden we rekening met de covid-19 richtlijnen van het RIVM.

De Nationale Archeologiedagen worden jaarlijks op drie dagen georganiseerd voor een groot publiek (dit jaar op 18, 19 en 20 juni). Kijk op archeologiedagen.nl voor het landelijke programma en de activiteiten uitgesplitst per provincie.

Kan ik je verder helpen?

Ik ben Hans Jongepier, adviseur archeologie bij Erfgoed Zeeland. Mocht je vragen hebben, dan beantwoord ik deze graag voor je.

Hans Jongepier, adviseur archeologie Mail Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)118 670 878 / +31 (0)6 22 03 28 15
Fijn dat je er bent!
Wij maken op onze website gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor analyse van deze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Bij het afspelen van video's en voor social linkbuilding naar deze website worden ook tracking cookies geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.
Wij maken op onze website gebruik van cookies. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.