Shape LineLineLineLineLine Generated with Avocode. Line 3Line 3Line 3
Terug Agenda
11 september t/m 02 oktober 2023

De impact van stads- en streekmusea

In deze training wordt gekeken op welke wijze de musea kunnen laten zien wat hun sociaal-maatschappelijke impact is. Hoe zorg je dat jouw aandeel in de lokale omgeving gezien en gewaardeerd wordt?

Programma

Stads- en streekmusea worden geconfronteerd met een complexe taak. In relatie tot subsidiegevers is het belangrijk dat het museum zich helder kan profileren en kan overtuigen van haar expertise en kwaliteit. De eisen die aan een museum worden gesteld, worden complexer. Naast het beheren en tentoonstellen van de collectie komen er ook taken/verwachtingen bij die op het sociaal-maatschappelijke vlak liggen. Diversiteit, inclusie en participatie zijn hierbij kernbegrippen.

Voor wie, waar en wanneer

Training voor bestuursleden

Docent: Carolien Fokke en Janneke de Wit (Erfgoed Zeeland)
Datum: 11 september en 2 oktober 2023 (twee ochtenden)
Tijd: 9.30 - 12.30 uur
Locatie: Erfgoed Zeeland, Looierssingel 2, Middelburg
Prijs: € 20,00 (excl. btw)
Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 16

Aanmelden

Delen

Kan ik je verder helpen?

Ik ben Janneke de Wit, adviseur musea bij Erfgoed Zeeland. Mocht je vragen hebben, dan beantwoord ik deze graag voor je. Voor digitaal museumadvies kun je ook terecht op museumconsulenten.nl.

Janneke de Wit, adviseur musea Mail Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)118 670 886 / +31 (0)6 25 72 67 37
Fijn dat je er bent!
Wij maken op onze website gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor analyse van deze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Bij het afspelen van video's en voor social linkbuilding naar deze website worden ook tracking cookies geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.
Wij maken op onze website gebruik van cookies. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.