Shape LineLineLineLineLine Generated with Avocode. Line 3Line 3Line 3
Terug Agenda
05 juni t/m 11 december 2024

Planoverleg vergunningen 2024

Voor beleidsmedewerkers van de dertien Zeeuwse gemeenten is er ten behoeve van vergunningsaanvragen gelegenheid om maandelijks ruimtelijke plannen en bouwplannen te bespreken met adviseurs van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, de gemeentelijke monumentencommissie en de Provincie Zeeland (buitengebied). De overleggen vinden plaats op woensdagen.

Locatie, data en aanvraag

De overleggen vinden in principe plaats bij Erfgoed Zeeland in Middelburg, maar afhankelijk van het onderwerp (en mogelijke andere agendapunten) kunnen de plannen ook op een locatie worden besproken. Indien nodig of wenselijk worden de overleggen (ook) digitaal gehouden.

De te agenderen onderwerpen en aanlevering van mogelijke stukken dienen minimaal twee weken van tevoren aangeleverd te worden bij Peter Zwemer, adviseur erfgoed. De overleggen worden vanaf 9.30 uur ingepland.  

Planoverleg in 2024

24 januari

28 februari

20 maart

10 april

15 mei

5 juni

17 juli

21 augustus

11 september

16 oktober

20 november

11 december

Aanvraag bespreking bouwplan

Delen

Peter Zwemer

Ik ben Peter Zwemer, adviseur erfgoed bij Erfgoed Zeeland. Mocht je vragen hebben, dan beantwoord ik deze graag voor je.

Peter Zwemer, adviseur erfgoed Mail Stuur me een mail Of bel me: (0)118 670 605 / +31 (0)6 25 72 67 34

Misschien ook interessant voor jou

Fijn dat je er bent!
Wij maken op onze website gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor analyse van deze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Bij het afspelen van video's en voor social linkbuilding naar deze website worden ook tracking cookies geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.
Wij maken op onze website gebruik van cookies. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.